Surse judiciare susțin că Florin Salam ar putea fi una dintre victime (sursă foto: Facebook)

Treisprezece membrii al clanului Duduianu sunt urmăriți penal pentru șantaj și tâlhărie, fiind acuzați că au cerut sume mari de bani și au șantajat cântăreți de manele să cânte la petreceri fără să fie plătiți. Printre victimele clanului ar putea fi și Nicolae Guță și Florin Salam, conform Agerpres.

Acuzații sunt cercetați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 al Capitalei. Potrivit Parchetului, până acum au fost reținute nouă persoane timp de 24 de ore. Pentru cinci dintre acestea este propusă arestarea preventivă, iar patru vor fi puse sub control judiciar.

Anumite surse judiciare susțin că printre victimele clanului s-ar afla și maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de autoritatea conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin ameninţare cu acte de violenţă au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreţi de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 euro, sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, a transmis Parchetul.