Actrița Angelina Jolie i-a impus o nouă interdicţie fostului ei soţ, Brad Pitt: acesta nu are voie  să o prezinte pe fiica lor Shiloh (în vârstă de 13 ani), actualei sale iubite. Aparent, Angelina Jollie nu pare deranjată de faptul că Brad se vede cu alte femei, ci faptul că face acest lucru atunci când este cu copiii lor.

Potrivit publicației „Mirror”, Brad Pitt trăiește o nouă idilă alături de  actrița americană Alia Martine Shawkat (31 de ani) cunoscută pentru rolurile din filmul „State of Grace” și din serialul de televiziune „Arrested Development”, difuzat de Fox şi Netflix. Angelina Jolie i-a cerut, de asemenea, fostului soț ca Shiloh să nu mai comunice nici cu actrița Jennifer Aniston, de care Pitt a divorțat în 2005, dar cei doi au rămas buni prieteni.

La sfârșitul anului trecut, Brad Pitt a vorbit despre relațiile sale, însă a infirmat toate zvonurile apărute în ultimii doi sau trei ani. El a recunoscut că nu evită să aibă noi relații, dar nici nu-şi doreşte în mod special.

Cei doi au împreună şase copii: Maddox (17 ani), Pax (15 ani ),  Zahara (14 ani ), Shiloh (12 ani) şi Vivienne şi Knox (10 ani). În 2014, Angelina şi Brad s-au căsătorit într-o mică ceremonie la un castel din sudul Franţei. Cei doi actori se cunoscuseră în 2005, în timpul filmărilor pentru pelicula ”Mr & Mrs Smith”. Atunci, Brad Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston.