Kanye West nu îl mai susține de Donald Trump. Vedeta vrea să candideze la alegerile prezidențiale

Kanye West a declarat că nu îl va mai susține pe Donald Trump în cursa pentru un nou mandat de președinte al Statelor Unite ale Americii. Artistul a fost aspru criticat pentru susținerea pe care a arătat-o față de Donald Trump în turul anterior al alegerilor prezidențiale, conform CNN.

Comentariile lui Kanye West vin după ce acesta a anunțat că dorește să participe la alegerile prezidențiale el însuși, chiar dacă deja a ratat anumite termene. West a insistat asupra faptului că gestul său nu este făcut de dragul publicității și că intențiile sale sunt serioase, chiar dacă ar putea însemna că o parte din voturile lui Joe Biden, candidatul democraților la alegerile prezidențiale, vor fi luate de Kanye West.

Artistul nu se simte amenințat de contra-candidatura lui Joe Biden și afirmă că „a presupune că toate persoanele de culoare votează pentru partidul Democrat este o formă de rasism”. De asemenea, Kanye West susține că a fost bolnav de coronavirus în luna februarie, deși este neclar dacă vedeta a făcut de fapt un test care să demonstreze acest lucru. Totuși, rapperul vede antecedentul său medical ca pe un avantaj în cursa prezidențială, care îi va permite să candideze în ciuda termenelor ratate.