Kim Kardashian și Kanye West (sursa foto: Flickr)

Soția rapperului Kanye West, cel care a anunțat recent că va candida la președinția Statelor Unite, cere empatie și compasiune pentru soțul ei, dat fiind faptul că acesta suferă de tulburare de personalitate bipolară, scrie Reuters.

Kim Kardashian a publicat o postare în secțiunea „Povești” de pe rețeaua de socializare Instagram, unde îi lua apărarea soțului ei pentru numeroasele declarații controversate ale acestuia.

Vedeta susține că Kanye are tulburare de personalitate bipolară, el fiind un om „briliant dar complicat”.

Tulburarea de personalitate bipolară este atât genetică, cât și biologică. Printre simptome se numără:

  • grandiozitate, stima de spirit exacerbata;
  • nevoie de somn minima/inexistenta;
  • vorbire rapida
  • persoana este usor de abatut de la orice isi propune;
  • angajare in activitati care nu sunt finalizate sau stare vizibila de agitatie

Kim mai susține că „cei care îl cunoscut pe Kanye știu că ceea de spune nu se aliniază mereu cu intențiile acestuia”. Soția lui Kanye West nu a menționat nimic în mesaj despre cursa spre a devenit președintele Statelor Unite a soțului.

Postarea lui Kim Kardashian a venit înainte ca West să posteze o serie de mesaje pe Twitter conform cărora ar fi vrut să divorțeze de Kim după ce aceasta s-a întâlnit cu alt rapper, Meek Mill.

Mai devreme în această săptămână, Kanye a anunțat că familia sa a dorit să-l convingă să meargă la un psihiatru.

În cadrul lansării candidaturii la președinția Statelor Unite, Kanye a venit tuns cu un „2020” în spatele capului, spunând chiar că la un moment dat, părinții lui au vrut să-l avorteze, moment în care a izbucnit în plâns.