sursa: Fotografie proprie

Candidatul comun al USR și PNL, Nicușor Dan a convocat o conferință de presă la Prelungirea Ghencea. Acolo, a venit și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a adus un dulap, invocând faptul că în toată această perioadă, Nicușor Dan a stat „închis în dulap”.

Aurelian Bădulescu încarcă să-l bruieze pe Nicușor Dan, nelăsându-l să vorbească cu presa. Cei doi s-au ceartat și îmbrâncit în direct.

Nicușor Dan declară că primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu s-a ridicat la așteptările bucureștenilor.

Acesta face o analiză a tuturor domeniilor în care Firea nu a reușit să ducă proiectele la bun sfârșit. În tot acest timp, Aurelian Bădulescu nu îl lasă să vorbească și încearcă să contracareze tot ce spune Nicușor Dan.

Chiar un motociclist s-a oprit și i-a reproșat coada uriașă de mașini care se formează zilnic în Fundătura Ghencea. În replică, Aurelian Băduleascu a spus că acest motociclist este „omul” lui Nicușor Dan.

Conferință dConferința de presă – Bilanțul mandatului de Primar General al Gabrielei Firea. Live din Prelungirea Ghenceae presă susținută de Candidatul PNL și USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan

Conferința de presă – Bilanțul mandatului de Primar General al Gabrielei Firea. Live din Prelungirea Ghencea

Publicată de Nicușor Dan pe Vineri, 5 iunie 2020