Alexandru Gadiuta (Facebook)

Bucureștean, locuitor al cartierului Drumul Taberei, geograf specializat în Geografia Mediului, și absolvent de ASE, Alexandru Gâdiuță, consilierul municipal USR, vine la interviurile punct.news, vineri, de la ora 13.30, pentru o discutie legata de administratia Bucurestiului, campania electorala, proiectul de redeschidere pentru public a Parcului Politehnicii, companiile primarului Firea, traficul infernal, proiecte de infrastructura si poluare.

Daca ai intrebari pentru consilierul municipal Alexandru Gâdiuță, lasa-le la articol sau pe pagina de Facebook, iar noi le vom selecta pe cele mai interesante pentru interviu.

5 COMENTARII

  1. 1. Centura Bucurestiului? 2.Poluarea fonica ? 3.Descongestionarea centrului ?4. Mărirea parcului STB și Metrorex? 5. Care va fi numărul de angajați PMB? 6.Încurajarea mersului cu bicicleta, piste de biciclete , trotinete electrice ,vouchere? 7.Reabilitare/ consolidarea imobilelor ? 8.Concerte, iepurași, ghirlande ? 9.Dambovita navigabilă pe anumite porțiuni ? 10.Curatenia ?

  2. Bucureștiul are un trafic foarte aglomerat. Luați în considerare o implementare a unui sistem de semaforizare modern?
    Si, legat de același subiect, cum vedeți dumneavoastră situația celor care lucrează în zonele limitrofe orașului, și pierd ore întregi în trafic

  3. Ce măsuri intenționați să luați pentru protejarea patromoniului istoric și arhitectonic, supus distrugerii de aproape 30 de ani? În aceste 3 decenii s-au pierdut imobile inestimabile, multe zone care ar fi trebuit să fie protejate pentru arhitectura lor specifică unor perioade istorice au fost mutilate de dezvoltatorii care obțin incredibil de ușor PUZ-uri prin care vechea față a orașului este desfigurată.

  4. Domnule Gadiuta, care e strategia pentru descongestionarea traficului, ca nu mai putem nici circula, nici respira?

  5. Ce proiecte ați realizat în 4 ani în calitate de consilier municipal? Ce propuneri aveți pentru Sectorul 6 unde candidați la Primărie?

Comments are closed.