sursa: facebook
Marcel Ciolacu, noul presedinte PSD (sursă foto: Facebook)

Liderul PSD Marcel Ciolacu iese din nou la atac și acuză guvernarea PNL pentru ratingul negativ dat României dat de agenția Standard & Poor’s: „Cele mai negre previziuni s-au adeverit: NEGATIV – asta definește Guvernarea PNL!”

”Toate minciunile guvernării PNL au fost spulberate de Standard & Poor’s care reconfirmă, din păcate, că România rămâne acolo unde a băgat-o PNL – pe NEGATIV! Și cu perspectivă de înrăutățire!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

”Unde este măreața creștere economică în fapt inexistentă?! Unde sunt tonele de bani netipăriți de la Bruxelles cu care PNL se împăunează deja? Unde sunt investițiile străine care, de fapt, fug din România?! Niciunde! Singura performanță a PNL este viteza cu care îndatorează România la dobânzi uriașe: 1000 euro/secundă. În 7 luni au luat 80 de miliarde. Dar în economie au ajuns doar 3”, a continuat acesta.
Ciolacu încheie postarea prin a spune că Guvernarea PNL-PDL a aruncat țara în haos, austeritate și șomaj. Acesta consideră că este nevoie de un plan coerent și sustenabil de măsuri pentru redresarea economiei.