sursa: captură Facebook

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, l-a ridiculizat pe președintele USR, după ce în prealabil un video cu Dan Barna, în care acesta mimează că lucrează la laptop, s-a viralizat. În videoul fostului premier tehnocrat, acesta arată oamenilor cum este o zi în Parlamentul European.

Cioloș este filmat în timp ce lucrează la laptop, spunând: „Acum, eu chiar bat la taste, eu chiar scriu pe bune”. El face referire la un video popular în care Dan Barna era filmat în timp de lucra la laptop, acesta neatingând în realitate tastele.

Scena cu gluma lui Cioloș poate fi vizualizată la secunda 30 a materialului video. Fostul premier spune că a realizat acest material pentru că le-a promis unor elevi de liceu că va documenta cum este pentru el o zi în Parlamentul European.

Le-am promis elevilor de la C.N."Silvania"-candidat pentru "Şcoală-ambasador a Parlamentului European" din Zalău, de Ziua Europei, că voi documenta video cum arată o zi în Parlamentul European. Mă țin azi de cuvânt în speranța că, imediat ce se ridică restricțiile de transport, voi putea să-i invit să le arăt pe viu sala de plen, cum funcționează Parlamentul, care sunt marile grupuri politice și la cine pot să apeleze pentru problemele legate de tineri.

Publicată de Dacian Cioloş pe Luni, 18 mai 2020