Sursă foto: Facebook

Eugen Teodorovici, fostul ministru al finanțelor, și-a anunțat candidatura la șefia PSD, criticându-i pe colegii de partid care actualmente se dezic de fostul președinte al partidului, Liviu Dragnea, transmite Digi24.

Într-un interviu acordat Digi24, Eugen Teodorovici critică actuala conducere a partidului constituită din perechea Paul Stănescu-Marcel Ciolacu, despre care spune că se dezic de Liviu Dragnea, pe care l-au susținut atunci când se afla la conducerea PSD. În schimb, Teodorovici a declarat: „Am avut o relație nu tocmai plăcută cu Liviu Dragnea […] nu mă poate acuza nimeni din partid, nu pot fi pus într-o tabără sau alta”.

Fostul ministru al finanțelor a lăsat să se înțeleagă că va candida pentru a obține șefia PSD, sperând ca partidul său să câștige alegerile parlamentare cu un procent de 40% și să revină ulterior la guvernare.

Pentru guvernare, Eugen Teodorovici își propune o coaliție cu ALDE și Pro România. Dacă va câștiga conducerea partidului său, Teodorovici a afirmat că „își va asuma istoria partidului, cu bune și cu rele”.

Zilele trecute, membrii ai partidului apropriați de Liviu Dragnea precum Ionel Arsene, Codrin Ștefănescu și Răzvan Cuc au declarat că sunt nemulțumiți de conducerea actuală a partidului și că îl vor susține pe Eugen Teodorovici.