Balada pentru Mutu

Gabriela Stan, consilier local PSD la primăria sectorului 6 din Capitală, i-a dedicat o melodie colegului și primarului Gabriel Mutu, potrivit constantadeazi.ro.

Gabriela Stan, consilier PSD Sector 6 a declarat pentru Digi24: „A fost inițiativa mea. Având în vedere… să scot în evidență tot ce s-a făcut în sector. Doar cine nu vrea să vadă, nu se vede ce s-a făcut în sector. Se vede clar cu ochiul liber ce s-a făcut și parcurile și absolut la toate s-a implicat. Este alături de toți cetățenii sectorului”.

„La oameni le-ai arătat, cât de mult te-ai implicat/ Străzile le-ai asfaltat, blocuri le-ai reabilitat/ Parcuri înfrumusețat, totul e dezinfectat/ De toate te-ai ocupat, de aia ești lăudat”, sună versurile Gabrielei Stan adresate primarului Mutu.

La oameni le-ai arătat, cât de mult te-ai implicat, măi.
Străzile le-ai asfaltat, blocuri le-ai reabilitat,

Parcuri înfrumusețat, totul e dezinfectat, măi.
De toate te-ai ocupat, de aia ești lăudat, măi.

Sfaturi bune Mutu a dat și pe toți ne-a protejat.
Ne spune să stăm în casă, pandemia s-o stârpească,

Dezinsecția-i în toi, măi primare, măi primare,
Mutu-i alături de noi.
O poaie de sănătate, el are grijă de toate.

Sectorul 6 a înflorit, măi, de când primar ai venit.
Trăiască primarul nostru, la toate le știe rostul.
E o vorbă și e lege, măi primare, măi primare,
Că omul locul sfințește.”

 

Copilu' Minune canta pentru PSD, în 2008, in campania de la locale din comuna Stefanesti. PSD, PeSeeDeee-eeee, valoaaareee eeeeeeO noua speranta se naste acum in PSD Sector 6, o consiliera care canta pentru primarul Mutu. Sfaturi bune Mutu a dat / Si pe toti ne-a protejat/ Ne spune sa stam in casa / Pandemia s-o starpeasca/ Dezinsectia e in toi /O ploaie de sanatate / El are grija de toate / Sectorul 6 a inflorit / De cand primar ai venit / Traiasca primarul nostru / La toate le stie rostul

Publicată de Cristian Andrei pe Vineri, 12 iunie 2020