Petrecere Orban-PNL la Guvern
Facebook

O poza care circulă intens în mediul online a declanșat scandalul politic al momentului. Concret, în ceea ce pare o întrunire a guvernului PNL, nu se poarta mască de protecție medicală, nu se respectă distanțarea socială, iar pe masă se zăresc multe sticle de alcool.

Inițial, premierul Ludovic Orban a spus pentru Mediafax că nu ştie despre ce e vorba. Ulterior, el a revenit cu precizări, susținând că a fost ziua lui.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc „, a declarat premierul Ludovic Orban.

În imagini, alături de premierul PNL, apar grei și guvernului precum ministrii Bogdan Aurescu, Lucian Bode sau vicepreședintele Raluca Turcan.

Întrebarea importantă la care nimeni nu a răspuns până acum este cine ”a scăpat” poza în presă?!

Reacțiile oamenilor pe Facebook sau pe diverse site-uri de socializare au fost dintre cele mai diverse, însă criticile s-au înmulțit la adresa guvernului PNL.

2 COMENTARII

Comments are closed.