ciprian, ciucu
Ciprian Ciucu (sursa foto: Ciprian Ciucu / Facebook)

Primarul ales al Sectorului 6, Ciprian Ciucu (PNL), declară la Radio France Internationale (RFI) că au existat nereguli în procesul electoral la secții de vot din Drumul Taberei și Crângași, în special pentru poziția de primar al Capitalei. 

Ciprian Ciucu a prezentat la RFI neregulile de la alegerile din Sectorul 6: „Am observat nereguli în special pentru poziția de primar al Capitalei, în ceea ce-l privește pe Nicușor Dan, la două secții din Sectorul 6, în care voturile pe care acesta le avea erau puse în dreptul altor candidați. Ne-am adresat Biroului Electoral de Sector și s-a îndreptat acolo, cel puțin una dintre acele nereguli, pe cealaltă încă nu am urmărit-o, să vedem dacă s-a schimbat și pe site-ul AEP”.

El precizează că voturile pentru Nicușor Dan erau trecute în dreptul altor candidați: „Candidați fără șanse, cum ar fi domnul Sîrbu și domnul Laufer. Este posibil ca prima, acolo unde voturile au fost puse domnului Sîrbu, care era cumva deasupra domnului Dan pe listă, aș putea accepta o eroare. În partea cealaltă e foarte puțin probabil să fi fost o eroare. Prima este o secție din Drumul Taberei, iar cea de-a doua este o secție din Crângași”.

Chiar și Nicușor Dan a declarat astăzi că la mai multe secții, el ar fi avut 0 voturi, considerând că voturile lui au fost transferate la contracandidați.