Dan Barna, Clotilde Armand
Dan Barna, lider USR (sursa: Wikipedia)

Liderul USR Dan Barna a reacționat după ce viceprimarul Capitalei, Aurelian Băduleascu i-a întrerupt conferința candidatului comun USR-PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan. Barna a numit administrația Bucureștiului „administrația de troli a Bucureștiului care a arătat că e o adunătură de huligani”. 

După conferința cu scandal a lui Nicușor Dan, liderul USR a reacționat prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Nu o să îl opriți pe Nicușor. Nu o să îi opriți pe bucureșteni. Administrația de troli a Bucureștiului a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraș și care trebuie îndepărtată cât mai repede. Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineața asta brutal într-o conferință de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violența și stupiditatea lui. A încercat să îl oprească, dar nu a reușit”, a scris Dan Barna.
„Azi se împlinesc patru ani de când Uniunea Salvați Bucureștiul a intrat în Consiliul General al Capitalei. Între timp a devenit Uniunea Salvați România și cei câțiva activiști inimoși au devenit milioane de votanți. Ați încercat să îl opriți pe Nicușor Dan, doamna Firea. O să vă oprească el pe dumneavoastră. Și o să plecați, cu Bădulescu de mână, acolo unde vă e locul. Știți dumneavoastră unde. Vă promit!”, a completat liderul USR.