Eugen Tomac
Eugen Tomac / sursa: facebook

PNL, USR și PMP nu vor avea candidați comuni la sectoare, pentru că oameni cu putere de decizie îl urăsc mai mult pe Nicușor Dan decât PSD, susține liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că, până la această oră, nu a existat niciodată o întâlnire PNL-USR-PMP pentru a desemna candidați și liste comune împotriva PSD.

„În schimb, avem partide care și-au lansat candidații, acuzându-se reciproc. Nu pot să nu spun un alt adevăr, acela că premierul Orban mi-a împărtășit propunerea de a avea candidați comuni PNL-USR-PMP la sectoare. Din păcate, este tot mai clar că acest lucru nu se va întâmpla, iar în această situație știm bine ce urmează. O campanie sub semnul pandemiei, în care primarii în funcție își vor face propagandă pe bani publici pentru a comunica cât de mult le <pasă> de sănătatea cetățenilor. Iar noi, ceilalți, ne vom continua păruiala publică și căutarea vinovatului pentru eșecul răsunător ce deja se anunță! PMP în aceste condiții va face ce trebuie și vai de soarta celor care ne-au subestimat! Vin vremuri foarte interesante, așa că luptăm toți pentru București”, a mai scris liderul PMP.

Totodata, Tomac a precizat că l-a asigurat pe Nicușor Dan de sprijinul PMP.

„În București suntem un partid de 10%. Însă pentru a nu exista dificultăți în negocierile cu ceilalți actori, am preferat să nu fac publice discuțiile avute. Poziția noastră a fost constant argumentată de către Președintele Băsescu, care are și autoritatea de fost Primar General al Capitalei”, a completat președintele PMP.