Nicușor Dan
Nicușor Dan a anuntat primele masuri pe care le va lua din functia de primar al Capitalei

Nicușor Dan, noul primar ales al Bucureștiului, a declarat, luni seară, pentru B1 TV, că administrația bucureșteană va asigura stocuri pentru avariile “foarte foarte multe” care vor apărea, în timpul iernii.

„Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta. Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecție a avariilor. Pe problema termoficării sunt două probleme – una de fond, că trebuie să înlocuim inelul principal, durează mult, dar ne vom apuca în primăvară pentru că avem banii europeni, și una de intervenție rapidă când avariile se produc, până când vom rezolva problema mare de fond, și asta e ce pot să promit acum”.

Nicușor Dan a mai spus și că vor exista unele anchete în cadrul PMB, amintind aici de cazurile Parcului Verdi, achiziția tramvaielor, sau Cinema Lumina. Totodată, el a afirmat că una din primele măsuri luate va fi demiterea directorului Direcției Juridice.

Întrebat despre restructurarea companiilor municipale, noul primar al Capitalei a declarat că aproape toate vor dispărea, cu o unică excepție, și anume Termolelectrica, aceasta fiind cea care furnizează căldură.

La întrebarea dacă este de părere că există oameni din administrația PSD-Firea, care vor face pușcărie, el a răspuns răzand: „Aș paria că da”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugăm lasă un comentariu!
Numele tău