sursa: infoprut.ro

Astăzi, grupul Pro Moldova a anunțat lansarea unei campanii naționale pentru demiterea președintelui Igor Dodon, potrivit infoprut.ro.

Astfel, parlamentarii au declarat că semnăturile vor fi colectate atât fizic, cât și online prin intermediul unei petiții,

Andrian Candu, liderul Pro Moldova a dectarat: „Echipa Pro Moldova lansează o campanie națională de colectare de semnături pentru ca Dodon să plece, să eliberăm țara de acest dictator umflat de orgoliu și aroganță. Dodon este vinovat pentru sechestrarea cetățenilor care nu sunt de acord cu politica lui. Dodon este vinovat de minciună și corupție în fața întregii țări ”.

Totodată, deputații grupului l-au acuzat pe șeful statului de trădarea intereselor statului și au anunțat că semnăturile vor fi colectate on-line, prin intermediul paginii web pleaca.com, dar și de voluntarii formațiunii.

Campania are loc sub sloganul: „Dodon pleacă”.

Toți deputații s-au prezentat la briefing cu tricouri și măști de culoarea roșie, pe care era inscripționat mesajul „Dodon pleacă”.

Amintim că mandatul lui Igor Dodon expiră în mai puțin de 6 luni, iar alegerile prezidențiale ar urma să fie organizate la 1 noiembrie 2020.

„Facem apel la toți cei care nu acceptă teroarea și cumătrismul, corupția și trădarea, să semneze petiția pentru demiterea pretinsului președinte”, a mai spus Andrian Candu.