Acasă Sport Ciprian Tătărușanu se retrage de la naționala României

Ciprian Tătărușanu se retrage de la naționala României

Ciprian Tătărușanu se retrage de la nationala
Ciprian Tătărușanu / sursa: facebook

După ce a ajuns la 73 de selecții pentru naționala României, egalându-i astfel pe Cosmin Contra și Rodion Cămătaru, Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea de la națională, potrivit frf.ro.

Portarul Ciprian Tătărușanu (34 de ani) și-a anunțat retragerea de la echipa națională după meciul Irlanda de Nord – România, 1-1, din Liga Națiunilor.

Acesta a debutat în 2010 pentru România și a apărat timp de 11 ani poarta noastră, fiind participant cu prima reprezentativă la EURO 2016 și căpitan al tricolorilor.

“Am început să mă gândesc serios la momentul retragerii mele de la echipa națională încă de la începutul acestui an. Până la 34 de ani, am jucat mai bine de un deceniu pentru România, cu onoare și mândrie, de fiecare dată recunoscător pentru că sunt convocat și pentru că pot cânta imnul purtând cel mai important tricou pentru mine. Tricoul în care am visat să joc de când eram copil.

În curând voi împlini 35 de ani, așa că în ultimele luni mi s-a întărit convingerea că e momentul să iau această decizie. Am avut o relație foarte bună cu toți selecționerii României din acești 11 ani și cu toți membrii staff-urilor tehnice, așa că orice speculație legată de alte presupuse motive decât cele pe care vi le împărtășesc nu își are locul. Am fost convocat, am jucat, am apărat pentru România și în această misiune specială am pus tot ce am avut mai bun ca fotbalist”, a scris Ciprian Tâtărușanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugăm lasă un comentariu!
Numele tău