Cornel Dinu, fost jucător de legendă și antrenor la Dinamo, a aruncat cuvinte „grele” către actualul tehnician de la FCSB, potrivit prosport.ro.

„Am mai spus, un înger trist, faţă de învins, nu are nicio vină săracul, el e de un anumit nivel, poate să fie, după părerea mea, într-o echipă preparator cu portarii dar nu lider de vestiar şi să comande o echipă. Nu are din aşa ceva. Biblic vorbeşte acceptabil

Este doar pe un post de executant şi din păcate lucrul ăsta se vede. Sunt convins că antrenamentul din multe puncte de vedere suferă. El nu este o personalitate care să se impună”, a declarat Cornel Dinu.

Astfel, „Procurorul” este de părere că Bogdan Vintilă ar putea fi un bun preparator cu portarii, însă în niciun caz un antrenor principal. Cornel Dinu este sigur că antrenamentele de la FCSB nu sunt așa cum ar trebui să fie la o echipă profesionistă.

Declarația face parte din seria celor cu care Cornel Dinu a obisnuit opinia publică, acesta nesfiindu-se să atace, voalat sau nu, diverși oameni din fotbal.