jose, mourinho, poarta
Jose Mourinho verificând poarta (sursa foto: Jose Mourinho / Instagram)

Managerul celor de la Tottenham, Jose Mourinho, a fost în centrul unui eveniment pe cât de bizar, pe atât de amuzant. Joi seară, la calificarea Europa League împotriva echipei macedonene KF Shkendija, celebrul antrenor a fost anunțat de portar că porțile erau prea joase ca înălțime.

Tottenham Hotspur, echipa antrenată de Jose Mourinho, a reușit aseară să învingă greu, scor 3-1, echipa macedoneană KF Shkendija în calificările pentru accederea în grupele Europa League. La un moment dat, a fost chiar 1-1 și a fost nevoie ca atacantul Harry Kane să intre pe teren pentru a tranșa soarta calificării.

Totuși, nu meciul a fost în prim-plan, ci evenimentele dinaintea acestuia. Portarii de la Tottenham l-au anunțat pe Mourinho înainte de meci că porțile nu au înălțimea oficială, fiind mai mici cu 5 cm.

Antrenorul carismatic s-a dus să verifice chiar cu ochii lui, iar imaginile vor rămâne în istoria fotbalului mondial.

Mourinho a fost de acord cu remarcile portarilor, așa că au anunțat oficialii UEFA care au schimbat porțile.

Tehnicianul a declarat că un portar petrece sute de ore apărând și cu siguranță știe când o poartă nu este de dimensiunile oficiale.

De notat este că KF Shkendija este chiar echipa care a învins-o pe FC Botoșani în preliminariile Europa League și a avut acum prilejul să se întâlnească cu colosul englez în faza următoare a calificărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugăm lasă un comentariu!
Numele tău