Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat dur după ce a aflat că i se interzice echipei sale să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”, relatează gsp.ro.

După ce Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a transmis că nu se poate juca fotbal pe noua arena, Gigi Becali, cel care voia că FCSB să joace pe  „Arcul de Triumf”, s-a lovit de altă problemă.

Senatul a votat, cu 85 de voturi „pentru” , 30 „împotrivă” și 17 abțineri, , o propunere legislativă prin care administrarea Stadionului „Arcul de Triumf” trece la finalul lucrărilor de modernizare de la Ministerului Tineretului şi Sportului la Federaţia Română de Rugby, potrivit Agerpres.

Gigi Becali a reacționat dur și spune că nu este de acord cu această decizie și că nici Răzvan Burleanu, președintele FRF, nu va accepta.

„Nu știu ce s-a votat în Senat, dar pe bani publici nu o să facă fiecare ce vrea el! Văd că Florin Talpan ne interzice în Ghencea, iar Petrache ăla spune că se joacă doar rugby la Arcul de Triumf. Fotbal de ce nu se joacă? Îl fac doar pentru antrenamente? Nu mai înțeleg nimic! Eu nu cred că lui Burleanu îi va conveni acest lucru”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.