Stație Metrou (foto: punct.news)

Forțele de ordine au intervenit, astăzi, la metrou Ștefan cel Mare pentru a aplana un conflict creat de suporterii CSA Steaua care se deplasau la meciul cu Dinamo 2.

 

Suporterii recalcitranți au fost coborâți din metrou și imobilizați de jandarmi pe peronul stației, cei din urmă folosind bastoanele din dotare. Asupra acestora s-au găsit fumigene și cuțite.

Comunicatul emis de către Jandarmerie

„Cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele FC DINAMO 1948 București și CSA Steaua București, care se desfășoară pe stadionul Dinamo, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București comunică următoarele:

În jurul orelor 15:00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști.

În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine.

Grupul de suporteri steliști au revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor.

În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea luării măsurilor legale.

În prezent se fac verificări inclusiv sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj”, se arată în comunicatul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.