Universitatea Craiova a învins FCSB în ultima etapă a play-off-ului din Liga I, după trei înfrângeri consecutive împotriva echipei bucureștene în acest sezon. Între timp, Dinamo nu poate scăpa de retrogradare. A făcut egal cu Poli Iași și rămâne pe penultima poziție a clasamentului din play-out, scrie Digisport.  

Prin victoria Craiovei, echipa din Bănie s-a distanțat în fruntea Ligii I la patru puncte, deși CFR joacă azi. Victoria cu FCSB, 2-1, vine după 2 penalty-uri transformate și un arbitraj contestat de bucureșteni.

Universitatea Craiova are 5 victorii din 5 posibile de la reluarea campionatului. Craiovenii joacă în ultimele trei etape contra Botoșaniului, Astrei, în deplasare, iar „finala campionatului” este programată pe „Ion Oblemenco” contra CFR-ului.

Victoria Craiovei a dat drumul la sărbătoarea pe străzi. Jucătorii Craiovei au sărbătorit la distanță cu suporterii, cântând și folosind torțe.

Între timp, Dinamo stă din ce în ce mai prost în play-out. În ultimul meci de campionat, „câinii” au reușit doar o remiză cu echipa „de deasupra” din clasament, Poli Iași. Dinamo se află pe penultima poziție în clasament, la un punct distanță de Poli Iași.

Totuși, Poli Iași, ocupanta locului de baraj pentru rămânerea în Liga I, are două meciuri mai mult disputate față de Dinamo.