lionel, messi
Lionel Messi (sursa foto: Flickr)

La două luni de la trauma eliminării după un neverosimil 8-2 împotriva Bayern München în ediția trecută, FC Barcelona a revenit cu succes în Liga Campionilor, depășind Ferencvaros cu 5-1, în special datorită marelui Lionel Messi, potrivit AFP.

Amintirea teribilă a rușinii de la Lisabona este îngropată: datorită unui gol dintr-un penalty pe care l-a provocat însuși căpitanul argentinian (26), un gol din partea dreapta a tânărului minune de 17 ani Ansu Fati (42), o realizare a lui Philippe Coutinho (52), un gol al lui Pedri (82) și un ultim gol al lui Ousmane Dembélé (89).

Și asta în ciuda cartonașului roșu pentru Gerard Pique, autorul unui fault în careu asupra lui Tokmac Nguen care a dus la penalty-ul de 3-1 transformat de Igor Kharatin pentru ungurii de la Ferencvaros (67).

La trei zile după prima înfrângere a sezonului în La Liga la Getafe (1-0), care l-a condamnat pe atacantul internațional francez Antoine Griezmann la un loc pe bancă marți și cu patru zile înainte de primul clasic de Liga împotriva Real Madrid Sâmbătă, echipa lui Ronald Koeman și-a lansat campania europeană într-un mod ideal și arată tot mai bine.

În cel mai așteptat meci al serii, Manchester United s-a impus în deplasarea de la Paris, scor 2-1, împotriva lui PSG. (Au marcat: Martial ’55 (autogol) / Fernandes ’23 (pen.), Rashford ’87)