Echipele de fotbal Sepsi OSK şi FC Viitorul au încheiat la egalitate, scor de 3-3 (1-2), sâmbătă seara, într-o partidă disputată pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii I, potrivit Agerpres.

Cu antrenorul Leo Grozavu suspendat în urma eliminării din meciul din Cupa României cu CSM Poli Iaşi, dar şi în inferioritate numerică aproape întreaga repriză secundă, Sepsi OSK a reuşit să obţină o remiză deşi la un moment dat era condusă cu 3-1.

Formaţia condusă de Gheorghe Hagi a deschis scorul în minutul 11 prin Gabriel Iancu, acesta transformând o lovitură de la unsprezece metri acordată de arbitrul Andrei Antonie în urma unui henţ în careu al lui Nicolae Carnat. În minutul 17, Gabriel Iancu a centrat de pe partea stângă, iar Virgil Ghiţă a majorat scorul de pe tabela de marcaj.

Fotbalistul formaţiei Sepsi OSK, Lorand Fulop a redus din diferenţă în minutul 45, el introducând în plasă dintre doi fundaşi adverşi mingea trimisă din corner de Istvan Fulop.

Imediat după pauză, în minutul 48, echipa covăsneană a rămas cu un om mai puţin pe teren după ce Nicolae Carnat, jucătorul care a produs penalty-ul din prima repriză, a primit cel de-al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

FC Viitorul şi-a majorat diferenţa la 3-1 prin Cosmin Matei, acesta înscriind din 7 metri, în minutul 58, în urma unei pase primite de la Gabriel Iancu.

În minutul 64, arbitrul a acordat penalty în favoarea formaţiei Sepsi OSK, după un fault al lui Andrei Artean asupra lui Pavol Safranko. Gabriel Vaşvari a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 65.

Golul egalizator a fost marcat în minutul 86 de Pavol Safranko, cu capul la colţul scurt, profitând de eroarea fundaşilor, dar şi a portarului echipei FC Viitorul.

Rezultatul de egalitate menţine cele două formaţii în fruntea clasamentului play-out-ului, FC Viitorul pe prima poziţie, cu 31 de puncte, urmată de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu 24 de puncte.