sursa: Youtube

Cel mai costisitor divorţ din lumea sportului este cel al lui Michael Jordan de Juanita Vanoy, costându-l 168 de milioane de dolari. Având în vedere pierderile uriaşe suferite după divorț, Michael Jordan şi Yvette Prieto, actuala soție, au făcut un contract prenupţial, care prevede că modelul nu are acces după căsnicie la averea legendarului baschetbalist, scrie Digisport.ro

În 2006, Michael Jordan Juanita Vanoy au decis să pună capăt mariajului lor înfăptuit în 1989. Acest lucru l-a costat pe legendarul Jordan nu mai puțin de 168 de milioane de dolari. Cei doi au trei copii împreună: Jeffrey Michael, Marcus James şi Jasmine.

La un an după divorț, Jordan a întâlnit-o pe Yvette Prieto, un model americano-cubanez, într-un club din Miami. Yvette a avut o relaţie și cu Julio Iglesias Jr, înainte de a-l cunoaşte pe Michael Jordan.

Michael şi Yvette au încercat să-şi ţină relaţia departe de ochii presei până în 2009, când s-au mutat împreună. În 2011 cei doi s-au logodit, iar în aprilie 2013 s-au căsătorit.

După cel mai scump divorț din istoria sportului, Michael Jordan şi Yvette Prieto au făcut un contract prenupţial, aceasta neavând acces la averea 1,9 miliarde de dolari a lui Jordan în cazul încheierii căsniciei.

Contractul  mai presupune ca, în cazul unui divorţ, Yvette va primi câte 1 milion de euro pentru fiecare an de căsnicie. Dacă mariajul depăşeşte 10 ani, aceasta va primi 5 milioane de dolari pentru fiecare an în care a fost măritată cu Michael Jordan.