Mihai Stoica / sursa: wikipedia

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a reacționat exuberant pe Facebook, la scurt timp după ce roș-albaștrii au câștigat la loteria penalty-urilor (6-6, 5-4 d.pen) meciul neverosimil cu Topola, din turul II al Europa League. 

Astfel, acesta declară, în stilul caracteristic:

„Câtă ură poate genera cea mai iubită echipă de fotbal din Romania (n.red. sic!) în rândul celor care se fac de râs aproape zilnic în media sportivă? Cum să califici drept rușinoasă o calificare obținută în deplasare, în Serbia, fiind forțați să jucăm cu un portar debutant, născut în 2001, cu un fundaș dreapta folosit fundaș stânga, născut în 2003, cu un alt debutant în cupele europene care n-a jucat niciodată fundaș central, cu Perianu, născut 2002 – 130 minute + lovituri de departajare ( a scos eliminare, a câștigat toate duelurile, a ajuns în careul advers fiind extrem de periculos și ȘI-A ASUMAT executarea unei lovituri), cu variante de pe bancă doi băieți născuți în 2000 (Robert provocând autogolul gazdelor și pasându-i decisiv lui Dennis Man)…. Nu uitați că cei 3 care au dus echipa în spate, Coman, Man și Moruțan au 22, 22 și 21 ani…

Rușinea vă aparține, dragi cetățeni ROMÂNI care sunteți formatori de opinie…

N-am auzit pe nimeni să remarce sacrificiul lui Florinel Coman și să înfiereze bestialitatea atacului adversarului. Am auzit spunându-se că am fost norocoși că au rămas în 9. Păi da, pentru că Moruțan a fost stopat doar prin fault grosolan, iar pe Perianu l-a sfârtecat din spate un adversar. Mare noroc, aveți dreptate…

Ce va fi cu Liberec, dacă vom fi măcar 13 nici nu mai contează. Asta a fost minunea de care numai MAGICA STEAUA poate fi capabilă în Europa. Adică acolo unde contează!”

Folosind titulatura „Steaua”, în declarațiile sale belicoase, Mihai Stoica uită faptul că echipa purtând acest nume NU s-a aflat aseară pe teren, aceasta activând în al treilea eșalon al fotbalului romănesc.