sport, tenis, simona halep
Simpona Halep (sursa: Facebook)

Într-un episod special al site-ului de tenis treizecizero.ro primul realizat pe teren, Raluca Olaru o are ca invitată chiar pe cea mai bună jucătoare din România a tuturor timpurilor.

Simona i-a spus Ralucăi, printre altele, cum a decurs recuperarea la accidentarea cu care a găsit-o pandemia. Apoi fetele și-au amintit de momentul Nurnberg 2013, momentul primului titlu din cariera Simonei, într-un weekend în care Raluca a câștigat, de asemenea, turneul de la Nurnberg, în proba de dublu.

Simo a vorbit apoi despre ce simte că a ajutat-o să se mențină în top și cum explică constanța ei aproape supremă, pe care a reușit-o în ciuda faptului că „am avut săptămâni întregi în care nu simțeam jocul, nu prindeam ritmul sau am avut mici accidentări.”

Simona Halep nu a uitat nici acum de eşecul suferit în faţa Jelenei Ostapenko, în finala Roland Garros. În acea partidă, Halep a câştigat primul set cu 6-4 şi a condus în cel de-al doilea cu 3-0. Ostpenko a întors incredibil şi a câştigat trofeul.

„Trei luni am fost într-un fel de depresie sau anxietatate exagerată pentru că mă trezeam şi noaptea plângând pentru meciul respectiv, dar nu am lipsit nicio zi de la antrenament. Darren (n.r. Cahill) mi-a spus o chestie foarte interesantă atunci, că nu foarte mulţi sportivi reacţionează aşa când au un eşec foarte mare. A fost cel mai mare eşec al carierei mele de până atunci. Bine, o finală de Grand Slam nu e un eşec, dar faptul că am condus meciul foarte mult şi n-am reuşit să închei a fost un eşec pentru mine. Darren mi-a spus că am puterea necesară să merg mai departe fără să las să mă afecteze în totalitate un meci pierdut în felul acela. Atunci am prins şi mai multă încredere, mi-am dat seama că sunt o persoană foarte puternică şi am început să lupt în continuare pentru ceea ce îmi doream”, a spus Simona Halep, potrivit treizecizero.ro.